Your search results
whatistime web 1024

ВРЕМЕ

Като изключителни професионалисти в сферата на недвижимите имоти, ние се стремим да предоставяме все по-качествени и комплексни услуги на хората които ни се доверяват.

Ако сте закупували някога недвижим имот, или в момента сте в процес на търсене, сте наясно с напрягащите и неприятни моменти от процеса.Безкрайни огледи, често дори ненужни. Дълги обяснения с хиляди агенти. Безцелно обикаляне по неподходящи за вас имоти, както и стотиците флашиви оферти. Разбиване на личния и работния ви график „уж“ за перфектния имот за вас. Загубата на ценно време, енергия и емоция.

Независимо дали търсите да закупите или продавате имот, разточителните огледи и постоянния стрес са елементи които можем да избегнем. Точно за това създадохме услугата: „Време“,  с която можете да видите имотите, които са подбрани спрямо вашите нужди в цялата им естествена светлина, всички техни преимущества и минуси в реално време, разглеждайки ги от комфортна за вас обстановка. С нашия видео преглед няма да има никаква цифрова манипулация, ние искаме да видите имота в естественото му състояние, така че да можете да вземете по-добре информирано решение преди преговорите за закупуване.

Ако вие сте извън граница/ в друг град или просто сте твърде заети, за да огледате имот, който искате да закупите. То тази услуга е точно за вас.

Няма такса за видео инспекция на купувач на недвижими имоти – услугата е безплатна.

Обхванатите местоположения включват Пловдив и всички околни населени места в радуис до 20 км.

Compare Listings