Your search results
222.222 1170x0 c center

БАНКОВО ФИНАНСИРАНЕ

Интересен факт: Малко хора инвестират в нещо, различно от това, което могат да пипнат и да видят“.

Обемът на новия бизнес по потребителските левови заеми се е увеличил през февруари за един месец с 18,7% (95,9 млн. лв.) до 608,7 млн. лв. Увеличението при жилищните левови кредити е било в размер на 11,3% (44,7 млн. лв.) до 439,9 млн. лв.

Ще открием специално за Вас най-изгодните оферти и ще договорим преференциални условия за финансиране на покупка на жилище или потребителски кредит.

Услугата включва:

  • разясняване на основните характеристики на договора,
  • договаряна на размера на кредита и неговата цена,
  • предоговаряне на годишния процент на разходите (ГПР — една-единствена стойност, означаваща общия размер на разходите по кредита, включително лихви, комисиони, такси и всякакъв друг вид разходи),
  • изясняване на броя, периодичността и размера на всички ваши плащания,
  • информация по важни правни аспекти.

Планирате ли да закупите апартамент в нова сграда, предпочитате ли вторично жилище, ще станете ли собственик на крайградски недвижими имоти, можете да сте сигурни: ще ви осигурим най-добрите условия за ипотека. Имаме партньорски програми с най-добрите банки, което означава, че при нас ще получите уникални оферти и отстъпки, които не са достъпни за обикновените клиенти.
Нашата база данни съдържа много градски апартаменти, има вили и градски къщи във вилни селища, летни вили и парцели. Ние ще ви помогнем да получите ипотечен кредит и ще съберем всички необходими документи за всеки имот, който желаете.

Compare Listings