УСЛУГИ

В Focus Real Estate ние предлагаме цялостен спектър от услуги в областта на недвижимите имоти, адаптирани към нуждите на нашите клиенти. Ние се грижим за всичко – от покупката на лукс имоти до предоставянето на рекламни и маркетингови услуги, които гарантират, че вашият имот достига до правилната аудитория. Нашите специалисти са обучени да представят вашия имот по най-добрия и привлекателен начин.

За тези, които се нуждаят от ремонти, ние предлагаме конкурентни цени за ремонти в София, Пловдив, като осигуряваме високо качество и ефективност. Нашата команда внимателно работи над всеки проект, за да гарантира, че ремонтът ще отговаря на вашите очаквания.

 

При необходимост от кредитно финансиране, Focus Real Estate предоставя изчерпателна информация и помощ. Ние също така предлагаме съдебни услуги, за да улесним правния процес, свързан с покупката или продажбата на имот. Нашата команда ще ви помогне с всички необходими документи и процедури, за да гарантира, че сделката е сигурна и прозрачна.

 

За клиентите, които искат да направят пазарна оценка на къща или да отдадат имот под наем, ние предлагаме всестранна помощ. Нашата фирма за отдаване под наем осигурява цялостно управление на наемния процес, включително онлайн проверка на апартамента, за да се гарантира, че всичко протича гладко.

 

Специализираме се също в продажбата на имоти на инвеститори, като използваме нашия обширен опит и мрежа от контакти, за да свържем продавачите с подходящи инвеститори за техния инвестиционен проект.

 

В Focus Real Estate ние сме посветени на предоставянето на персонализирани и ефективни решения за всички нужди, свързани с недвижимите имоти. Посетете нашия сайт, за да научите повече за нашите услуги и как можем да помогнем в реализацията на вашите планове за недвижими имоти.

Compare Listings