Properties listed in Сухата река

Продава
Едностаен апартамент

Едностаен апартамент- кв. Сухата река, гр. С...

€ 70.000
Организация Фокус има удоволствието да ви представи едностаен апартамент за продажба в ква ...
Организация Фокус има удоволствието да ви представи едностаен апартамент за продажба в квартал Сухата река, гр. Соф ...
40 m2details

Compare Listings