Интересен факт: Само 40% от отдаваните под наем имоти са наети дългосрочно. по- големият процент се освобождават средно два пъти годишно, което е сериозна загуба на приходи.

 

В нашето комплексно управление има доста жилищни имоти както в Пловдив така и в околията на града. Имаме еднакви стандарти и подходи за управление на апартаменти както в новите жилищни комплекси, така и в стария фонд. Всички обекти в нашето доверително управление се проверяват редовно.

Услугата включва:

  • Постоянна заетост на имота
  • Осигуряване на коректни договори 
  • Грижа за имота
  • Комуникация с наемателите
  • Ремонтиране на битови повреди
  • Регулярен превод на наема

Ако ви е омръзнало да се занимавате с наематели, да отговаряте на безкрайните обаждания на брокери, да водите счетоводство и отчети за управлението или да следите безопасността на имота си, възползвайте се от нашата услуга услугата за доверително управление на апартаменти.

Ние ще помогнем на апартаментите ви да носят повече пари!

Политика за защита на личните данни

Този уебсайт актуализира своята политика за поверителност в съответствие с промените в законодателството на Европейския съюз за защита на данните за всички членове в световен мащаб. Също така актуализирахме нашата Политика за поверителност, за да ви дадем повече информация за вашите права и отговорности по отношение на вашата поверителност и лична информация. Моля, прочетете това, за да прегледате актуализациите за това кои бисквитки използваме и каква информация събираме на нашия сайт. Продължавайки да използвате този сайт, вие се съгласявате с нашата актуализирана политика за поверителност.