Иван Володимирович Антоненко е роден в Украйна през 1993г. и е с български произход. През 2010 година пристига в България, за да учи „Международни икономически отношения“ в Пловдивския Университет. Сблъсква се с десетки трудности и перипетии като всеки човек, който търси успеха си в чужда държава. А за да се издържа, му се налага да работи на няколко места. Именно всички тези трудности се превръщат в негова мотивация. Мечтата, от която никога не се отказва е да създаде свой собствен бизнес в България, виждайки потенциала и възможностите тук.

Огнян Асенов Кайряков е роден 1992 година в гр. Крумовград. Пристига в Пловдив през 2011 година, за да учи „Макроикономика“ в Пловдивския Университет. По време на своето следване му се налага да работи на няколко места, за да се издържа.  Идвайки от малко населено място, той се сблъсква с особеностите и трудностите в големия град. Но борбеността и амбициите, които са неизменна част от характера му , не позволяват да сломи глава пред тях. Сменяйки различни поприща, той открива, че комуникацията с хората е неговата сила и талант като именно това събужда страстта у него към продажбите.

През 2015 година двамата попадат на едно и също работно място, където се запознават  и изграждат приятелство въз основа на своите възгледи, цели и амбиции.  Няколко месеца по-късно, изтощени след поредния сив ден, те осъзнават липсата на перспектива, загубата на ценно време и похабяването на таланта си. От тук се заражда и идеята да се впуснат в непознатото, рискувайки сигурността и стабилността. Полагат основите към изграждането на своята обща мечта, а именно да оставят следа след себе си като създадат една достойна, открита и позитивна бизнес среда. Преминавайки през много падения и възходи, отрицания и подкрепа към днешна дата те откриват хора, с цели и възгледи като техните, обединявайки ги в организация Фокус Риъл Естейтс. Заедно с тях те градят едно успешно общо бъдеще.

НАШАТА ЦЕЛ

FOCUS REAL ESTATES Е ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПОСВЕТЕНА НА ИДЕЯТА ДА ПЕЧЕЛИ ВРЕМЕ ЗА ХОРАТА, КОИТО СЕ ДОВЕРЯВАТ НА УМЕНИЯТА И ОПИТА. НАШИЯТ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ Е ОСНОВАН НА ВЗАИМНО ДОВЕРИЕ И ПОЧТЕНОСТ, КОЕТО ВОДИ ДО ДЪЛГОГОДИШНИ И ЗДРАВИ ОТНОШЕНИЯ. НИЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ НАЙ-ЦЕННОТО НЕЩО, КОЕТО ПРИТЕЖАВАТ ХОРАТА Е ВРЕМЕТО, КОЕТО НИ СЕ ДАВА.