Фокус не е просто агенция за недвижими имоти. Това е организация, която обединява, обучава и създава специалисти и професионалисти изграждайки изключителна система за работа. Базирана на принципите на сътрудничество, точност, коректност и професионализъм, представя по най-добрия начин интересите и потребностите на хората продаващи/отдаващи имотите си и купувачите/наемателите търсещи своя нов дом.  

Базиран в един от най-древните и бързоразвиващи се градове в България, а именно Пловдив, Фокус приема сериозно сектора на недвижимите имоти. Основната цел на организацията е да предоставя на хората, които и се доверяват информация, професионални съвети и решения, висококачествена услуга и спокойствие. Създава и ежедневно обновява вътрешна база данни с коректна и обширна информация за целия текущ пазар. 

Независимо дали имате съществуващ недвижим имот, който искате да продадете/отдадете или имате средства, които бихте искали да инвестирате, ние можем да помогнем. Нашите професионалисти могат да работят с вас,  да намерят решение спрямо вашите нужди и да създадете партньорство, което да ви помогне да извлечете максимума от вашите инвестиции.

„Времето е най-ценният ни ресурс!“

Ценности!   Нашият екип има основни ценности, които движат ежедневните ни дейности.  Нашата цел е хората с които работим ни да разберат и да ни се доверят, че търсим техния най-добър интерес. Огромен фактор, който помага да се постигне това, е почтеността и етичното поведение във всичко, което правим. Всичко!

 

Нашата цел е да ви спестим време. Вашето доверие е нещо, което приемаме сериозно. Полагането на подходяща грижа и съобразяването с вашите непосредствени и дългосрочни цели е изключително важно за нас. Нашият екип се състои от опитни и висококвалифицирани ръководители, юристи, пазарни оценители и професионални агенти на недвижими имоти, а всички наши партньори са проверени.

Нашият екип

Президент

Иван Антоненко

Прочети повече
Вицепрезидент

Огнян Кайряков

Прочети повече
Бранд мениджър

Мария Шербетова

Прочети повече
Мениджър отдел наеми

Мария Христова

Прочети повече
PR мениджър

Ирина Янкова

Прочети повече

Историята от начало

Иван Володимирович Антоненко е роден в Украйна през 1993г. и е с български произход. През 2010 година пристига в България, за да учи „Международни икономически отношения“ в Пловдивския Университет. Сблъсква се с десетки трудности и перипетии като всеки човек, който търси успеха си в чужда държава. А за да се издържа, му се налага да работи на няколко места. Именно всички тези трудности се превръщат в негова мотивация. Мечтата, от която никога не се отказва е да създаде свой собствен бизнес в България, виждайки потенциала и възможностите тук.

Огнян Асенов Кайряков е роден 1992 година в гр. Крумовград. Пристига в Пловдив през 2011 година, за да учи „Макроикономика“ в Пловдивския Университет. По време на своето следване му се налага да работи на няколко места, за да се издържа.  Идвайки от малко населено място, той се сблъсква с особеностите и трудностите в големия град. Но борбеността и амбициите, които са неизменна част от характера му , не позволяват да сломи глава пред тях. Сменяйки различни поприща, той открива, че комуникацията с хората е неговата сила и талант като именно това събужда страстта у него към продажбите.

През 2015 година двамата попадат на едно и също работно място, където се запознават  и изграждат приятелство въз основа на своите възгледи, цели и амбиции.  Няколко месеца по-късно, изтощени след поредния сив ден, те осъзнават липсата на перспектива, загубата на ценно време и похабяването на таланта си. От тук се заражда и идеята да се впуснат в непознатото, рискувайки сигурността и стабилността. Полагат основите към изграждането на своята обща мечта, а именно да оставят следа след себе си като създадат една достойна, открита и позитивна бизнес среда. Преминавайки през много падения и възходи, отрицания и подкрепа към днешна дата те откриват хора, с цели и възгледи като техните, обединявайки ги в организация Фокус Риъл Естейтс. Заедно с тях те градят едно успешно общо бъдеще.