Your search results

Радостина Димитрова

Специалист "Корпоративни клиенти"

За мен

Вашият доверен брокер на недвижими имоти

Радостина Димитрова е доказан професионалист с дългогодишен опит в сферата на преговорите, търговията и посредничеството. Тя притежава солидна теоретична подготовка, която прилага на практика всеки ден.

Кариерата ѝ като брокер започва през 2021 г., когато успешно работи като младши брокер, а по-късно и като водещ консултант. Радостина бързо се откроява и доказва като не само изключителен професионалист, но и човек. През 2023 г. се специализира в инвестиционни проекти, предоставянето и консултации относно тяхната доходност, както и вътрешни и външни корпоративни клиенти.

С богатия си опит и задълбочени познания за пазара на недвижими имоти, Радостина Димитрова е не само отличен преговарящ, но и доверен партньор за своите клиенти. Тя притежава високо ниво на комуникационни умения и степен по психология на преговорите, което ѝ позволява да постига високи резултати.

В работата си, Радостина се отличава с ориентация към резултати, високо ниво на професионализъм и етика. Тя се стреми към постоянно усъвършенстване и развитие, за да предлага най-добрите възможности на своите клиенти и партньори.

Извън работата си, Радостина обича да пътува и да открива нови дестинации, като също така има силен интерес към интериорния дизайн. Не по-малка нейна страст са домашните любимци. Активно участва в благотворителни инициативи, свързани с подкрепа на социално слаби семейства, облагородяване на обществени площадки и райони и др.

Доверете се на Радостина Димитрова за всички ваши нужди, свързани с недвижими имоти, и се уверете в нейния професионализъм и отдаденост.

Свържете се с мен

    Compare Listings