Къща – с. Първенец с. Първенец, обл. Пловдив

239.990 €
Продажба
Квадратура: 180
Тип на имота: Къща
Площ (M 2)
90
Стаи
5
Спални
3
Бани
1
Гараж
1

За имота:

  • Година на построяване: 2010

Екстри

  • Двор
  • обзаведен
  • с гараж
  • Тухла

Описание

ДОБРЕ ДОШЛИ У ДОМА – спокойна, заобиколена от позитивна енергия, къща сгушена в полите на Родопите в една от най-желаните локации – с.Първенец.

ЖИЛИЩНО ПРОСТРАНСТВО
Просторно отвореното жилищно оформление е идеално за работа, живеене и забавление – всичко в едно. Съвременно построената къща осигурява невероятно екологично и енергоспестяващо място за живот в напрегнатия и интензивен свят. Къщата е построена лично от прекрасното четиричленно семейство живеещо там като всеки един детайл е изграждан с много любов и дружни семейни усилия. Трите разкошни спални са обляни от слънчева светлина. Банята е вечна и класическа – мозаечни плочки и модерна мивка с място за съхранение отдолу, джакузи за разпускане и дори сауна. В целия този просторен дом ще се насладите на разкошно разпределение, оригинален под от твърда дървесина и големи килери за всички ваши нужди за съхранение.

СГРАДАТА
Къщата е разположена в един от най-търсените райони извън Пловдив с красиво поддържани улици, наскоро реновирани пътни настилки, прекрасно озеленени площи, панорамна гледка към града и невероятни залези.

КВАРТАЛЪТ
Разположено в полите на Родопите, с. Първенец е удобно за отдих, релакс и спокоен живот. Ще ви хареса да живеете само на 5 км. от града и на еднакво разстояние между Гребната база и райски кътчета в гората с водопади и места за пикник и разходка. Освен това ще бъдете близо до множество автобусни маршрути.

Това е рядка възможност, да притежавате имот в развиващ се район и местоположение!

За повече информация и огледи, ни позвънете на посоченият телефон.

Референтен номер: 22132

Видео